ساختار نوار بهداشتی لیدی کر

ساختار نوار بهداشتی لیدی کر چگونه است؟

با وجود اینکه این روزها استفاده از نوار بهداشتی در بیشتر جوامع به یک عادت تبدیل شده است. اما تولید و پذیرش استفاده از نوار بهداشتی با چالش های جدی ای همراه بوده است.

اولین نوار بهداشتی از باند خمیر چوب توسط پرستاران در فرانسه ساخته شد که بسیار جاذب بود. این نوار بهداشتی به اندازه‌ای ارزان بود که می‌شد بعد از مصرف دور انداخت. تولیدکنندگان تجاری نوار بهداشتی بعدها از این ایده استفاده کردند و اولین نوار بهداشتی یکبار مصرف را در اوایل سال 1888 معرفی کردند.

پدهای ساوتالز در اواخر دهه 1880 اولین بار بعنوان نوار بهداشتی یکبار مصرف به بازار عرضه شدند. بعد از این برند، برندهایی مانند هارتمن، موسانا و منه (Menex) به تولید نوار بهداشتی روی آوردند. این نوارها از یک پارچه پشمی فیبری که با یک لایه جاذب پوشیده شده بودند، ساخته می‌شد.

همانطور که می‌دانیم از نوار بهداشتی برای جذب خون و ترشحات در دوران پریودی استفاده می‌شود. بانوان به دلیل از دست دادن مقدار زیادی خون در دوران پریود، از لحاظ جسمی و روحی دچار مشکل می‌شوند. استفاده از یک محصول مناسب در راستای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات احتمالی و در نتیجه ایجاد آرامش، بسیار موثر است.

براساس یک نظرسنجی معتبر از خانم‌ها، جذب بالا و عدم ایجاد حساسیت مهمترین دغدغه عامل برای انتخاب نوار بهداشتی عنوان شده اند. بر همین اساس تیم تحقیق و توسعه لیدی کر، تلاش کرده است محصولی با جذب بالا و بدون مواد حسایت زا تولید نماید. برای این منظور لیدی کر یک ساختار 4 لایه‌ای برای نوار بهداشتی2های خود تعبیه کرده است تا بتواند رضایت کامل بانوان را جلب نماید.

ساختار نوار بهداشتی لیدی کر از 4 لایه ساخته شده است

همانطور که گفتیم ساختار نوار بهداشتی لیدی کر دارای 4 لایه است که عبارتند از:

لایه اول: عبور دهنده خون

این لایه اجازه می‌دهد که خون به سرعت از سطح نوار بهداشتی عبور کرده، سبب خشک ماندن سطح نوار بهداشتی شده و احساس راحتی بیشتری را منتقل کند.(درواقع خون، در ساختار نوار بهداشتی به دام می‌افتد). عبور سریع خون از این لایه سبب می‌شود، ناحیه تناسلی کمترین رطوبت را داشته باشد.

لایه دوم: توزیع خون

لایه دوم به پخش شدن خون به ویژه در راستای طولی کمک می‌کند؛ در نتیجه احتمال احتباس خون را افزایش می‌دهد.

لایه سوم: جاذب خون

این لایه، خون را به مدت طولانی‌تری در خود نگاه داشته و مانع از برگشت آن به لایه‌های بالایی می‌شود. در واقع لایه سوم خون را به دام می‌اندازد و اجازه نمی‌دهد خون به لایه قبل‌تر برگردد.

لایه چهارم: غیرقابل نفوذ

لایه چهارم از ساختار نوار بهداشتی لیدی کر، که آخرین لایه نیز بوده، به عنوان یک پوسته محافظتی عمل کرده که از رسیدن خون به لباس جلوگیری می‌کند. در لایه چهارم از عایق رطوبتی استفاده شده تا لباس زیر خیس نشود.

ساختار نوار بهداشتی لیدی کر

 

مقاله پیشنهادی: 5 ویژگی منحصر بفرد نوار بهداشتی لیدی کر

جمع بندی

در ساختار نوار بهداشتی لیدی کر، 4 لایه در نظر گرفته شده است تا هم جذب بالایی را به ارمغان بیاورد و هم بواسطه استفاده از الیاف طبیعی، حساسیت‌های پوستی را از بین رود.

هنگامی که خون به صورت عمودی با لایه اول تماس پیدا می‌کند، در سراسر لایه جذب به سمت لایه جاذب حرکت می‌کند بدون اینکه در لایه روبرو پخش شود. وقتی خون به لایه جاذب می‌رسد، پخش می‌شود و می‌تواند از برگشت خون به لایه قبلی جلوگیری کند.

نوار بهداشتی لیدی کر با قابلیت جذب بسیار بالایی، طراحی و تولید شده؛ از این رو برای افرادی که در دوران پریودی خود خونریزی بالایی دارند، بسیار مناسب است. ساختار مناسب نوار بهداشتی لیدی کر سبب شده است این محصول را به خانم‌های شاغل، دانشجویان و دانش آموزان، که مجبورند به مدت طولانی در یک محیط ثابت حضور داشته باشند، پیشنهاد کنیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *